帖子详情

有几多人宜家稳紧工?

726455谈天说地

有几多人宜家系稳紧工架?大家又稳左几耐咧?都系边度稳既多?分享交流下
全部回帖
|静静_2120:
我前天去面了一份,被人拒绝左😭
查看原文
今日去面试一家成功了,但系365日基本日日出差,都系唔考虑,好难啊,大家一齐重新稳啦,加油。。。
2020/06/09回复
公司这边正招聘营销专员,国家休息时间休假,月薪3000-8000.海珠区南洲路,地铁海珠客运站。
可以试试在网上摆摊,了解市场行情,再去摆摊,我现在在网上摆摊,不用露脸,不用吆喝,不用进货,不用发货,全部给你铺垫好,O成本做电商老板。
多多妈丫:
可以试试在网上摆摊,了解市场行情,再去摆摊,我现在在网上摆摊,不用露脸,不用吆喝,不用进货,不用发货,全部给你铺垫好,O成本做电商老板。
查看原文
网上摆摊系咩意思?
2020/06/10回复
ff_toff_to6楼
揾到工都烦,细公司人事都系好复杂。。。唉
2020/06/11回复
ff_to:
揾到工都烦,细公司人事都系好复杂。。。唉
查看原文
有野做只要唔系太苛刻先骑牛稳马,无他,世道唔好
2020/06/11回复
ff_toff_to8楼
創口貼の先生®:
有野做只要唔系太苛刻先骑牛稳马,无他,世道唔好
查看原文
老板同班销售都好好吖,问题培训我果只衰婆贱呢?培训如倒水,一日黑面,只要我同班销售佬吹水,果日死硬。。。又系佢自己要求老细请人,而家又咁对我。tell me why?
2020/06/12回复
ff_to:
老板同班销售都好好吖,问题培训我果只衰婆贱呢?培训如倒水,一日黑面,只要我同班销售佬吹水,果日死硬。。。又系佢自己要求老细请人,而家又咁对我。tell me why?
查看原文
人心难料,距无捻到请左个比距受欢迎既人,或者能力潜力好过距既人咯,或者觉得你有威胁,所以距想整你
失业3年了.再找,也不知道做啥,真累,也头痛,没收入
多多妈丫:
查看原文
淘宝?主要卖啥
ff_to:
查看原文
米理距,做好自己的本职工作就得了。又五系距出粮俾你。
ff_toff_to13楼
創口貼の先生®:
人心难料,距无捻到请左个比距受欢迎既人,或者能力潜力好过距既人咯,或者觉得你有威胁,所以距想整你
查看原文
经常跣我,我下周回去辞职了。唔阻佢发达。
2020/06/13回复
ff_toff_to14楼
二宝妈mm009:
米理距,做好自己的本职工作就得了。又五系距出粮俾你。
查看原文
好难唔理佢,我系转行业,转岗位嘅依份工,我完全白纸,所以要问佢,佢样样讲啲唔讲啲,我承认,都有关我能力及理解能力,所以,我下周回去辞职了。做落都无意思。希望老细即批我当日走。
ff_to:
好难唔理佢,我系转行业,转岗位嘅依份工,我完全白纸,所以要问佢,佢样样讲啲唔讲啲,我承认,都有关我能力及理解能力,所以,我下周回去辞职了。做落都无意思。希望老细即批我当日走。
查看原文
做的真系甘唔开心,留系度真系几无意思,宁可钱少d都唔好成日受莫名其妙既气
ff_toff_to16楼
創口貼の先生®:
做的真系甘唔开心,留系度真系几无意思,宁可钱少d都唔好成日受莫名其妙既气
查看原文
系呀。我谂住公司得10个人,人事唔会咁复杂,老细同我面试都好强调人事简单。点鬼知,入去无两日就俾面色我睇,我唔识嘅问佢,就极度唔耐烦。赚几多钱都补唔返啦。
NaKataNaKata17楼
ff_to:
系呀。我谂住公司得10个人,人事唔会咁复杂,老细同我面试都好强调人事简单。点鬼知,入去无两日就俾面色我睇,我唔识嘅问佢,就极度唔耐烦。赚几多钱都补唔返啦。
查看原文
都系一样呃左入去再算的
ff_toff_to18楼
NaKata:
都系一样呃左入去再算的
查看原文
又唔可以讲呃嘅,老细永远都唔会睇到真实果一面嘎啦 。
猜你喜欢

其实广州房产市场的风向标,很简单,不用去看链家阳光家缘之类

其实,香港莎莎官网噶SK2好抵买,特意弄了个价钱对比~~~

两次孕晚期流产,悲痛欲绝,求有经验既妈妈来分享经验

请教各位美妈在香港边度可以买到宝宝的早教产品?

第一次做电饭锅盐焗鸡,好成功~~

30岁的我终于稳到份文职做了,恭喜我啦!

热点推荐

一年级小学鸡入队考核 仪式感满满

还有人逛唯品会吗?现在热度低了很多

楼下附近新开的平价生鲜 比某大妈还便

台山草坪里古村食黄鳝饭 逛百年石板大街

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

心情大好!明天带薪旅游!

禄运茶居分店新开张 腐皮卷百吃不厌

食烤肉直观加盟店的区别 帮大家区分

麦当劳过期市场换标签

可爱古风粘土娃娃

装修公司签约 这些避坑要点要关注

姐就好这一口

小学鸡这个月好忙 儿童节活动丰富多彩

查看更多热点 >