帖子详情

小三上门,你先信老公还是先信小三?(我的亲身经历,超长,大概真相已经接近)

21820129情感.婚姻.家庭

全部回帖
yangxxyangxx101楼
D关系真系好复杂呀。
最好不要在QQ空间上写这么多私人的日志,好容易被人黑到。。。

事情都过了,不理他了吧,祝你们幸福。
2008/12/17回复
妍妍靓妈妈:
我地所怀疑既作者已经亲自主动出现,真相慢慢接近,,,,系4区铁炉堡啊  你都有玩啊??
查看原文
系.因为都玩左好耐啦 几个服务器都玩过 just睇睇有无咁巧我识喈.

希望唔系你个ex啦 不过如果如你所讲 系个个肥仔
咁我觉得真系好难令人信服咯
咁得闲老作出咁长篇故仔
都可以沟多几件女啦 如果佢真系沟女高手嘅话
hsl383hsl383103楼
复杂,人生尽量的平淡是最好的
小岛麻烦你:
LZ身边有个甘既人其实几恐怖的。2年前我都发觉有D只有我同LG先知道既野俾另外一个人拿出黎讲,总之个中复杂到飞起。。又系怀疑LG身边既一个朋友做,到后来系好肯定甘认定所有野系他讲既,反咗面一排后来都好番,大家仲系朋友。冇隔夜仇既,毕竟之前既事都过咗去了。就算啊云讲既野系真都只能证明LZ系嘉既心目中好仲要遮。。。
查看原文
原来呢个世界真系有D无聊人,睇唔过人地幸福的,,,,,见到你回帖 我总算知道唔系得我一个遇到呢D又复杂,又荒唐既事。。。
guciguci105楼
好似睇紧无间道.....真系咩也人都有~~

希望他以后远离你地噶生活~~~~
amegiriamegiri106楼
没气度的男人,没魅力!!
2008/12/18回复
叶子BB叶子BB107楼
一口气睇到而家,真系好长啊~~好眼训添~~~
唉~~~一样米养百样人啊!
我而家都有小小察觉我前男友经常上我的QQ空间,注意看我的QQ个性签名。
好睬我的个人日记无LZ的详细,以后都要注意D咯~~~
9er:
我感觉楼主和网络联系的太深入了感情生活应该简单点
查看原文
LZ是不是那种脱离了网络就不能生活的人?看得我都分不清现实生活的网络虚拟了
普洱普洱109楼
晕了
yoyo~~
呵~~无意中俾我发现你张贴喔
皆因我都做左妈妈啊,我都经常蒲妈网
不过你放心,我吾会将你张贴系公司扬出去的

不过其实老实同你讲句啊
吾系我针对嘉
姑且我地吾好讨论阿云事件啊,就当从来无阿云呢个人
但系距地一大班人去叫鸡,去夜总会玩女人绝对系事实咯
你可以忍我真系好吾理解咯
川川的妈妈:
LZ是不是那种脱离了网络就不能生活的人?看得我都分不清现实生活的网络虚拟了
查看原文
我除左上MW会发帖以外,其他论坛我绝对不是活跃分子。
~lingling~:
yoyo~~呵~~无意中俾我发现你张贴喔皆因我都做左妈妈啊,我都经常蒲妈网不过你放心,我吾会将你张贴系公司扬出去的不过其实老实同你讲句啊吾系我针对嘉姑且我地吾好讨论阿云事件啊,就当从来无阿云呢个人但系距地一大班人去叫鸡,去夜总会玩女人绝对系事实咯你可以忍我真系好吾理解咯
查看原文
lingling我一早就知道你系MW浦啦,你系BB个版多啊嘛,哈哈

我知道阿嘉既形象系你地心目中,或者讲系一个女人的心目中真系唔好,但我唔知道佢离开公司之后你了解同知道有几多,而家既佢你又知道几多。男人背叛,我谂呢个系MW都算一个热话题,但系,可以睇到既,都唔系一面倒既答案,所以我都话呢样野,系视乎个人既睇法。你睇翻我以前既贴你就会稳到答案架啦。有句话叫针唔到肉唔知痛,特别系感情既事。好多两个人的感情事,外人系唔可以理解的,你要睇例子,系MW上面每个MM的婚姻情况,每个人既睇法、态度,可能有好多你都觉得不可思议,但,现实就系甘,呢D事情一直发生系我地既身边,每日发生。

我只系觉得,一个男人同你一起,当佢犯错之后,肯用实际行动来改错,而你亦都见到一个男人,因为同你一起而有好大变化既时候,作为一个女人,目前来讲我系觉得无选择错咯,感你话以后系点,无人可以而家落定论,只有用时间去慢慢睇啦。

guci:
好似睇紧无间道.....真系咩也人都有~~希望他以后远离你地噶生活~~~~
查看原文
如果用来拍戏,绝对精彩过无间道,,,,我自己都搞左好耐唔明,,,
其实自己的男人,有时真是只有自己先知点解要选距,旁人的看法只能用左参考啦。
YOYO祝你以后幸福。
呢篇野我一路都有留意,但我唔知点评价。其实77GO上面好多人同我一样。三者所言。都唔知信边个好,但只可以作一个旁观者态度。点都好,最紧要系你个心入边系信呢个男人就得啦。
coco200coco200116楼
睇左我成个下午,都唔多明。。。。。
希望阿嘉真系如你所讲,距变左咯

因为认识距噶人~
除左距果班所谓噶兄弟外
我谂睇完果篇野呢都吾会争距咯

就好似我都曾经睇住距地一大班人,坐住你果部白色噶车仔一齐去XX
(我吾确定啊,都系听哲讲的)
果个时候你已经离职了

呃~~我讲呢D野俾嘉知道,距会吾会打我啊?
呵~~

所以,我都吾知你系爱的太深睇吾清定系太傻吾愿意去睇清
我无恶意的,亦吾系想拆散你地

其实我呢个谂法亦都系好多人噶谂法
你都知公司几多女人噶啦
初恋初恋118楼
现在小三很猖狂喔,放得以前,就是生活作风有问题,现在太多人没廉耻了,真是人无廉耻,百事可为。
那些找到小三的男人你得意啥啊,你打人家老婆主意,可能没注意自己老婆也被人打了主意去了吧。
这世界乱了套了,晕
2008/12/19回复
连自己都唔信自己嘅LG或者BF,呢段感情一定会落幕。同意yoyo果句:针唔督到肉就唔知痛。(自己都叫yoyo~~~)
最近发生系我身上嘅一件事,另到我对自己以前一惯嘅睇法作出戏剧性的转变。之前因为LG仲同前女友有瓜葛(未结婚时候),我一直都对佢有所保留,但我真的爱佢,就结婚了,也慢慢释怀。但人就好衰嘅,总会有一条刺系心入面,唔系发生甘嘅事,唔系成晚都唔见人,担心到只能望天许愿,咩都做唔到嘅时候,你系唔会改变睇法嘅。
简单说一下事情:LG放工后唔见人,电话唔通,原来系去左派出所。事情起因系有人强LG野,然后LG追佢,转入小巷时候比贼仔同伙(女人)屈非礼,就系甘去派出所。呢个系LG后来同我讲的。我相信佢。但系阿sir眼中,我LG就系非礼左个女人,因为好多人都睇到后面。
我讲呢件事,当然用我嘅角度去讲啦。大家可以唔信,但我信佢,屋企人信佢就ok了。有时D野就系,你唔信无论点讲,你都唔会信。
总之一句,信任系感情嘅基础。最亲嘅人都唔信,何来感情深厚,喊晒甘诉苦呢。
2008/12/25回复
猜你喜欢

医生还没下“判决”LG已放弃努力要求做试管婴儿,伤心~

求女同胞们给与帮助,我不知道我该怎么办?

更新--小三希望我原谅我出轨的老公,我很纠结

从娘家坐月子回家发现床上扔着别的女人的睡衣

小三,小四居然还有小五?

我老公告诉我他爱上了别的女人,要和我离婚。我该怎么办

热点推荐

妈网一口价房源 430万起买海珠地铁3房

从化星溪亲子徒步 10公里全程花了4个钟

越秀公园重温儿童时光 70蚊游乐园亲子套票

超好逛佛山网红书店 地铁直达展免费看

专业化妆师1对1 母亲节美妆体验课

花式宠爱你!瑜见美好孕动会约定你

打卡永旺梦乐城 体验太好了适合全家逛

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

3100多年的的邯郸古城 都吃些什么?

排队5个钟才能吃到的美味 终于来广州了

喜士多1元购来袭 椰子水柠檬茶统统1元

邺城考古博物馆 佛教造像焕发新生

只有5天!广州公办小学网报已开启!

查看更多热点 >