帖子详情

今日噶超值之行~~(有PIZZA HUT噶49蚊2个半9寸PIZZA同埋中8噶淘货)

328534广州购物打折

今日休息~~~约埋两个朋友一齐出嚟行街~~~先去西门口间PIZZA HUT度食LUNCH~~~食咗:2个半9寸噶PIZZA、一个芝士焗双菇、一个粟米忌廉汤、一个培根炒饭、一碟鸡亦、两个奶茶~~埋单:123蚊~~哈哈。。系咪好抵呢。。。点解会有咁多嘢呢?事因系咁噶,去到我点咗个大装PIZZA。。。我已经反复咁讲我要大装噶~~结果落错单,上咗个9寸噶~~~咁我就问佢哋,我话我要大装过啵,点解俾个9寸噶??咁后尾佢罗走咗个9寸噶~~~其实我都系谂住叫佢换番个大装俾我哋。。。点知过咗一阵,佢又罗番个9寸过嚟,跟住话:你哋食住呢个先啦,一阵我哋再补一个9寸噶俾你哋啦~~~咁我梗系问佢点计啦条数。。。跟住佢话,都系收一个9寸噶钱。。。咁肯定冇问题啦~~~跟住我哋一人一旧~~~食食吓,我发觉另外一旧有D黑色噶嘢噶??一睇,原来系条头发。。。咁肯定叫佢哋过嚟问清楚啦~~~我话:靓女,唔该你睇吓呢D系乜嘢??跟住佢睇咗睇,罗走咗。。。我仲同D朋友讲。。。死啦,唔记得影相添。。。跟住过咗阵,就有个靓女罗住碟鸡亦过嚟,就话:唔好意思吖。。。我哋焗过另一个PIZZA俾你哋啦,呢碟你哋食住先啦~~~哈哈~~无影中多咗碟鸡亦。。。跟住再上两个9寸噶过嚟。。。食到我同D朋友都要打包。。。净番一个半PIZZA~~一人三旧叫佢打包三盒。。。 抵到烂。。。。

跟住去咗中8买衫衫。。。。其实都唔平咯而家D衫。。。零售好贵吖~~~我哋行咗卓荣。。我买咗两件衫加一条裤。。。都算几平啦。。。我D朋友买得多D咯。。。上图先。。
全部回帖
634053381:
哗。。。靓妈妈靓仔仔!
查看原文
哈哈。。。呢位妈妈真系快手。。。。
2010/10/25回复
TEATATEATA板凳
123文三个披萨,抵到烂,哈!!!

,虽然有头发,虽然落错单,认错还倒是认得很快!

楼主艺术照里有点像徐子珊
TEATA:
123文三个披萨,抵到烂,哈!!!,虽然有头发,虽然落错单,认错还倒是认得很快!楼主艺术照里有点像徐子珊
查看原文
哈哈~~我哋饱到要打包呢。。。仲用咗佢三个纸盒打包。。。。 仲要123蚊唔止得三个PIZZA
哈哈,你去边间照?
艺术相好得
全家都好靓
微心微心7楼
艺术照好平~~拍的也好靓,唔错!
wishlinda:
艺术相好得全家都好靓
查看原文
哈哈...谢谢~~~
2010/10/26回复
微心:
艺术照好平~~拍的也好靓,唔错!
查看原文
谢谢~~都系跟之前妈妈网团噶....
PP1001PP100110楼
是BB FACE ?
PP1001PP100111楼
你件书包装的衣服是在哪里买的啊?我都想买啊,有什么码数吗?
PP1001:
你件书包装的衣服是在哪里买的啊?我都想买啊,有什么码数吗?
查看原文
卓荣呀~~~好像还有一件比较大的....都是断码的....还有几件是蓝色白色的....我这件是奶白的....
艺术照好平~~
pizza真系好抵,艺术相都好抵啊
楼主家仔仔比我家的小一日
kkrqwvokkrqwvo17楼
我也想团这个艺术照了...
kkrqwvokkrqwvo18楼
请发你一下你在哪里团的艺术照哦,谢谢咯
也请楼主发下团的地址,我也想团
猜你喜欢

广之旅,一个大国企,如此噶处理结果

想打子宫颈癌疫苗自己过香港打,各位妈咪唔好信中介!

(完整篇)分享人民中市妇幼的无痛分娩生产记

5食5知道 水蛇粥&顺德菜 任你点

即系要好样 广州女孩嘅小宇宙爆发啩

皮肤瘙痒,怎么办?

热点推荐

美联储降息50个基点 楼市或将迎来利好

人均八千直飞仙本那 实现海鲜自由

学校课后的素质托管课 你给娃报了吗

第一次逛俄罗斯国馆 可选很多价格还不高

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

2024年装修交流群 杜绝踩坑等你加入

提醒!这几个地方的水电要格外留意

贵州苗寨的日和夜 金碧辉煌的夜景

跟团游游山海关 去秦皇求仙处

每次出游都有惊喜 带娃乱窜长沙辣哭了

百信新开永旺店 晚上8点半折扣好抵

学会接受平凡的现实 孩子只是普通人

亲子公益市集活动 锻炼还能集志愿学时

查看更多热点 >