帖子详情

删贴!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

34179130准备怀孕

删贴!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111
精选回帖
sunnieesunniee21楼
你想办法让它别露出来就可以了啊  试试楼上Jm的方法啊 加油
2011/02/21回复
我当时只垫高左10分钟就去厕所啦,下个月就有左啦,不过我每月月经是好正常噶,....后来仲听讲甘噶姿势最容易生仔,因为X生命长D,但游得慢,Y生命就短D,但游得快,唔知有无根据哩,不过甘岩我是生左个仔仔..........可能甘岩得甘尧者
2011/02/22回复
一般不会那么快流出来的吧?因为精液射到里边还没液化不会一下就流出来的,等十几到几十分钟,精液液化了才会流出来的。
ceci527ceci52751楼
有冇流得咁快???平时我A完去完厕所有时都未流得返出嚟呀!
全部回帖
各位,想问问你D怀孕之前有冇做过检查的啊,宜家我D都准备要BB啦,想检查下,唔知去边间同埋检查D咩好,有冇边位有经验噶,指点指点啊,唔该晒~~
2011/02/18回复
都没试过任何方法,顺其自然地就来了
2011/02/18回复
yoyocat17:
我也是用这个方法的,试过好多次都不行哦,但这个月还是继续努力,呵呵...希望自己也能像LZ一样好运,早日好孕.4
查看原文
我月经也时准时不准,都一次得喔!
2011/02/19回复
两只小壁虎:
各位,想问问你D怀孕之前有冇做过检查的啊,宜家我D都准备要BB啦,想检查下,唔知去边间同埋检查D咩好,有冇边位有经验噶,指点指点啊,唔该晒~~
查看原文
我怀孕前无检查过喔
lindalindalong:
都没试过任何方法,顺其自然地就来了
查看原文
你厉害!我一ML完即刻去厕所一年都无中过招,但用这个方法一个月就怀孕了
l365dl365d7楼
学习了,好东西。
晚上AA后一觉睡到天亮,不会流到床单上,可早上一坐起来全流到内裤上了,不过没试过垫高,也次试试看
如果真系咁易就好啦,宜家我仲系度烦紧,人地点解咁易有左,我就咁难。哎。
蝶舞秋阳:
晚上AA后一觉睡到天亮,不会流到床单上,可早上一坐起来全流到内裤上了,不过没试过垫高,也次试试看
查看原文
起床前罗张纸巾盖住妹妹先啊嘛,唔会流到床的!
芳菲菲:
如果真系咁易就好啦,宜家我仲系度烦紧,人地点解咁易有左,我就咁难。哎。
查看原文
有无去检查下身体啊?
真系甘容易?我系1月27来YJ噶,系度等紧好孕,身体方面好像都无咩反应..
但我好郁闷,次次A完之后,第一时间就全部流出来了,唔知道大家会唔会咁呢。。搞到我同LG次次AA都要挪条毛巾垫系下面。基本上一射完,我下面就立刻流出来。。
呜呜,都唔知我呢种会唔会难怀孕。。
2011/02/20回复
sunnieesunniee14楼
董太太:
真系甘容易?我系1月27来YJ噶,系度等紧好孕,身体方面好像都无咩反应..但我好郁闷,次次A完之后,第一时间就全部流出来了,唔知道大家会唔会咁呢。。搞到我同LG次次AA都要挪条毛巾垫系下面。基本上一射完,我下面就立刻流出来。。呜呜,都唔知我呢种会唔会难怀孕。。
查看原文
你想办法让它别露出来就可以了啊  试试楼上Jm的方法啊 加油
董太太:
真系甘容易?我系1月27来YJ噶,系度等紧好孕,身体方面好像都无咩反应..但我好郁闷,次次A完之后,第一时间就全部流出来了,唔知道大家会唔会咁呢。。搞到我同LG次次AA都要挪条毛巾垫系下面。基本上一射完,我下面就立刻流出来。。呜呜,都唔知我呢种会唔会难怀孕。。
查看原文
那你要垫了枕头才让你老公射,你最好将枕头对折会垫得高点,别让它流出来了!

有冇甘易啊。。。
rikklyrikkly17楼
无咁容易吧
我想要生囡囡的方法,边个MM有.唔该晒
是啊。我都是甘样,一次就中左啦。
其实最重要是将PP抬高,等精液可以流入D。甘样就会更容易受孕啦。
腩腩腩腩20楼
不用一个钟吧,我只抬高PP15分钟,后来觉累就算了,后来也有了。
猜你喜欢

删贴

删贴删贴

删贴

删贴删贴删贴删贴

删贴~

删贴删贴 删贴 删贴 删贴 删贴

热点推荐

妈网一口价房源 430万起买海珠地铁3房

从化星溪亲子徒步 10公里全程花了4个钟

越秀公园重温儿童时光 70蚊游乐园亲子套票

超好逛佛山网红书店 地铁直达展免费看

专业化妆师1对1 母亲节美妆体验课

花式宠爱你!瑜见美好孕动会约定你

打卡永旺梦乐城 体验太好了适合全家逛

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

3100多年的的邯郸古城 都吃些什么?

排队5个钟才能吃到的美味 终于来广州了

喜士多1元购来袭 椰子水柠檬茶统统1元

邺城考古博物馆 佛教造像焕发新生

只有5天!广州公办小学网报已开启!

查看更多热点 >