帖子详情

越秀地胆 带你街前巷尾揾美食 之(肥姨濑尿虾)

520619美食&下厨

作为越秀区地胆,唔可以唔同各位介绍越秀区既美食咯~~

惠福璐 盘福路 西门口 西华路 你都吃厌了吧???

唔好话你厌 我都厌了啦!

之前同爸妈霖住出去吃饭,从北京路头行到去北京路尾,都揾唔到好野吃,之后就霖住行翻去吃表妹啦,点知见到间肥姨濑尿虾,之前已经听闻好好吃又抵吃既啦,我地见甘多人等位,作为一个为既老广 紧系冇执输既!

入到店 挺细的,有两层,我劝大家要吃就早点去等位 因为真系好多人

太多人唯有拼台咯我地

首先我地点左个濑尿虾,真系手臂甘粗~

唔系呃你 有图有真相

呢个海鲜窝真心好吃 不过上星期去吃 话已经冇做呢个菜式了

美极鱿鱼筒 (只只包膏)

黄鳝煲 听闻对身体好 好补的

唔吃饭唔紧要 来碟炒面 又大碟有逼得够晒干,简直有晒水准 真心点赞!

全部回帖
大众点评个个都话难吃,有次吃完后上吐下泄 又贵!以后都不会去了
2015/04/07回复
作为越秀区地胆,唔可以唔同各位介绍越秀区既美食咯~~

惠福璐 盘福路 西门口 西华路 你都吃厌了吧???
广告贴吧,一点都不好吃,名不副实
未去过,唔敢评论
gugigugi5楼
肥姨濑尿虾之前一直都有听说过啦
2015/04/11回复
我也觉得不好吃,没下次
2015/04/17回复
neatbneatb7楼
地胆?!
2015/04/18回复
听就听好多次,没有机会去吃
2015/04/21回复
milkcymilkcy9楼
呃人
2015/05/07回复
mandy99mandy9910楼
听说话好贵又多人!!!
海鲜窝只只白贝都末开口,可以吃吗?
广告贴。。。。。。。。。。。。。。。。。
广吿、广告
2015/05/08回复
濑尿虾不新鲜, 地方很脏, 价钱不便宜
2015/05/09回复
yanalex:
作为越秀区地胆,唔可以唔同各位介绍越秀区既美食咯~~惠福璐 盘福路 西门口 西华路 你都吃厌了吧???唔好话你厌 我都厌了啦!之前同爸妈霖住出去吃饭,从北京路头行到去北京路尾,都揾唔到好野吃,之后就霖住行翻去吃表妹啦,点知见到间肥姨濑尿虾,之前已经听闻好好吃又抵吃既啦,我地见甘多人等位,作为一个为既老广 紧系冇执输既!入到店 挺细的,有两层,我劝大家要吃就早点去等位 因为真系好多人 太多人唯有拼台咯我地首先我地点左个濑尿虾,真系手臂甘粗~[图片]唔系呃你 有图有真相[图片]呢个海鲜窝真心好吃 不过上星期去吃 话已经冇做呢个菜式了[图片]美极鱿鱼筒 (只只包膏)[图片]黄鳝煲 听闻对身体好 好补的[图片]唔吃饭唔紧要 来碟炒面 又大碟有逼得够晒干,简直有晒水准 真心点赞![图片]
查看原文
不错,不错。
2015/06/01回复
甘多差评,睇黎真系唔好试
2015/06/26回复
猜你喜欢

土生土长的广州人,却无奈孩子遭遇入学困境

新张就旺到爆的叹佬鸡煲

家公家婆我得罪你了吗?

风信子南沙免税店闲逛

太古汇翠园姊妹店美心阁开张啦!

(完整篇)分享人民中市妇幼的无痛分娩生产记

热点推荐

今日520 好奇中年夫妻是不是都发红包?

68蚊一只莲蓉包过份了 替大家试了味道

美景与危险并存!再登牛牯嶂二次失败而返

二胎怀孕日记 一个月前开的四维终于约上

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

广州国家一级博物馆名单!附攻略!

选越秀第一组派位OR黄广附 好难拣

听劝 自己动手做美缝更有性价比吗

便民好服务!广图读书证社保卡也能办

给头皮做个spa 折扣价好抵环境不错

人心在变 关系好的同事开始针对我

钱大妈打折时段人满为患 还不到8点半

周末好处去 迪卡侬好玩的东西太多

查看更多热点 >