帖子详情

週末約會流水帳,晚餐吃【肯尼罗杰斯】の烤鸡

376820美食&下厨

肚肚裏面的BB還有一個多月就要和大家見面了!!!既緊張又期待呀!!!
老公常說,要珍惜我們現在的“二人世界”...  因為BB 出世... 我們將會很忙碌的!!!呵呵~~~
這個週末,又是我們“二人世界”的日子!!!
我們來到康王路合業廣場!在金逸影城觀看了大帥哥 余文樂 主演的《車手》

哈哈...招行卡,看電影,有5折優惠哦~   比VIP還優惠~~~~   又幫老公省了一筆!!!
全部回帖

睇完電影,來到新光百貨...
好多店都有折扣...
見到好多靚衫打折,我又手痕喇!!!BUT 因為我大大既肚...   只好“收手”...  幫老公淘寶~~~

2012/07/10回复

戲又睇完,街又行完!!!
收穫唔錯~
幾個鐘落來...  個肚肚開始餓喇!!!

我地來到新光百貨附近既【肯尼羅傑斯】
因為我同老公都好鍾意食烤雞...  於是,經過呢間店,就俾距地既烤雞吸引咗入去!!!

呢間店,人氣幾旺!!!不過溫度都有D高,我覺得空調似乎唔夠勁,唔知系因為我地坐門口位,亦或是我系孕婦既關係,(孕婦體溫比較高!!!呵呵!)

呢度人均消費:40-50元/人   

我地點咗個1/2烤雞套餐   同一份埋雞蛋三文治

原味烤雞!!!

雖說烤雞系主打...  but, 講真果句,我覺得味道好一般... D雞肉有D松,唔夠大家樂既燒雞好食...

芝士通心粉!!!
味道OK.有濃濃既芝士味!!!

薯仔沙律!!!
可惜 副菜同圖片都相差甚遠!!!副菜好細份!!! 唔夠喉!!!哈哈~

KRR 特製麥芬!!!

我覺得最好味就系呢個KRR特製麥芬喇!!!  不過成隻食落有D制!!!

雞蛋三文治!!!

最滿意既系呢個:雞蛋三文治套餐!!! 夠新鮮!!! 附送既水果沙律雖然細份,但系水果品種夠多!夠新鮮!感覺好健康!!!
呢间嘢难吃到死,只招牌烤鸡贵夹唔好吃,真系多美丽只炸鸡好吃过佢几倍,个芝士通心粉实物和图片相差好大,份量少得可怜,又话有免费wifi,完全连接唔到,行过对面星巴克一连就得。D服务员态度嘛嘛,绝对唔会帮衬第二次。
大敏大敏6楼
KRR 特製麥芬
好感兴趣
原来楼主BB就快出世了,期待啊,哈哈
yan.inyan.in8楼
与最爱の人共度时光就已经值得回味~
期待BB平安来临~
2012/07/11回复
羡慕!
自从怀孕后,lg就不让看电影,减少去人多的地方。待最多的地方就是家里和公园。

怀念二人世界,那些看电影吃饭逛街的日子。
呢间嘢难吃到死,只招牌烤鸡贵夹唔好吃,真系多美丽只炸鸡好吃过佢几倍,个芝士通心粉实物和图片相差好大, ...
绝对赞同!!! 我都觉得大家乐36蚊既烧鸡仲好食过距。。
看电影,行街,吃饭直落,很有拍拖FEEL啊。
不过,小朋友出世,这些活动就要取消了。
lepeikalepeika13楼
期待BB平安来临......
BB出世后的最初两三年里要享受二人世界就比较难了..........
原味烤雞!!!

雖說烤雞系主打...  but, 講真果句,我覺得味道好一般... D雞肉有D松,唔夠大家樂既燒雞 ...
加油啊,bb很快就出来和大家见面了~你老公真好~~~
注意饮食,不要食甘多热气野啦~
只烧鸡睇起身唔是好吸引
系阿妈屋企附近,仲话霖住得闲去试下,睇落都唔使去啦~~
好幸福哦····
lizhuanlizhuan19楼
以为系自制麦芬,好中意食
ken_hjqken_hjq20楼
(来自手机端的回复)
猜你喜欢

婚检能检查出ABO溶血問题吗???O型血的女人伤不起啊.(像韩剧一样的問题居然发生了).

12w+5照b超NT值為2.3--2.4mm正常嗎?

生孩子那些事~廣藥附一醫院(原鐵路醫院)順産紀實,寶寶提前17天髮動,超詳細哦。

我的順產經驗(從入院到生產的全過程記錄)

和家婆分開住,你會主動打電話給她嗎?

急急急~7個月還不會翻身,不會坐,是不是發育太慢啦?

热点推荐

沈阳九一八历史博物馆 历史远比影视震撼

9-10月限定遛娃秋收挖藕 错过就没了

居民医保银行不划扣?手动操作流程来了!

带环意外怀上老三 又惊又喜又忧

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

2024年装修交流群 杜绝踩坑等你加入

高盛模型2027年见底继续大跌40%

衣服里面被划了两刀

人到中年,过着一地鸡毛的生活

龙洞-石门禅院

最美的风景在路上

去看长白山 天池啦

探秘桂黔滇,半个月旅游新体验2-广西都安天

查看更多热点 >