帖子详情

我与LG相恋5年

23684228情感.婚姻.家庭

我同LG从相恋到结婚,整整经达5年时间~~~
5年时间咩都经历过,直到行到结婚呢一步~~~
谂番几年前,为左俾个surprise距,我孤身只影坐火车去深圳稳距~~就为左囤距开心!

果时两个仲好单纯~~哈哈哈
直到2008年毕业,再次见证我地最尾能走到一齐~

我地都逐步逐步大个左了~~~
年生日,距陪我开大型party,陪我过每年嘅12点!

直到2010年,我地走到婚姻,人生嘅另一个起点~

大婚之日,系我呢世女最开心嘅日子~~~

LG努力咁装扮靓仔d来接我~~~我正兴奋地等待住距嘅到来~~~

最爱呢张相,有我最好嘅姐妹系度陪伴我~~~

两个肥嘟嘟嘅人仔~努力组建一个和谐嘅家庭。。。

永远记得LG嘅笑,希望我地永远都咁开心快乐~

到左衣家,我已经系一个开始水肿嘅大肚婆了~~~希望LG可以永远咁锡我,令到我开心快乐!我地都好静心咁等候我地亲爱BB嘅到临,希望BB嘅到来,可以带俾我地另一番新天地,另一个相处之道。
我无后悔嫁俾我呢个肥肥嘅老公,我会永远珍惜我地之间嘅爱情。

全部回帖
茶花茶花沙发
希望一直幸福一去
2010/09/07回复
幸福,一直幸福!
茶花:
希望一直幸福一去
查看原文
谢谢啊~~~我会努力的~
孩她妈是我:
幸福,一直幸福!
查看原文
谢谢~~~哈哈。。。
好幸福哦,祝福楼主
lilysolilyso7楼
我地系校友丫~~^_^哈哈~~我系09年毕业嘎~~~有缘有缘~~~
董保保妈妈:
好幸福哦,祝福楼主
查看原文
谢谢。。哈哈~~~
lilyso:
我地系校友丫~~^_^哈哈~~我系09年毕业嘎~~~有缘有缘~~~
查看原文
哈哈哈~~~居然系妈妈网度撞到校友~~~你咩专业咖?
顺轩顺轩10楼
大肚子了
lilysolilyso11楼
我系法学嘎~~哈哈~~你呢?
顺轩:
大肚子了
查看原文
是啊。挺着大肚子了~~~
lilyso:
我系法学嘎~~哈哈~~你呢?
查看原文
我国贸咖。。。哈哈~~有缘啊~~~师妹仔都中意上妈妈网?
lilysolilyso14楼
系丫~~得闲都会上来睇睇嘎~~~哈哈~~我觉得你老公好眼熟,以前应该系校园见过嘎~~~真系好有缘丫~~~
哈哈。。。可能见过都唔出奇啊~~~距咁高,不过衣家见到未必认得啦。肥左好多~~~可能我地都见过添啦!!
祝幸福.

你们越来越有夫妻相....原来瘦瘦的,现在两人长得好相像啊
哈哈。。。是啊。因为他越来越胖了。我本来就是小胖妹一个~~~
幸福!愿明天依然如此美好、、、、、、
谢谢~~~
好好啊~~~~·
猜你喜欢

小朋友被猫狗抓伤之后要谨慎!正确的处理方式系咁……

东山口培正路真是拍照的好地方,给孩子拍了一集他上幼儿园的照片。

八卦下我身边的奇葩公婆

你咁样系咪有D过分啊?

37+,脚开始肿了,又期待,又惊吖

老公去世了,我要坚强活下去,比死更难受!

热点推荐

闻风丧胆的手足口来了 娃哭了4天!

阿嫲手作新开张买一送一 冤种就是我

已用一年的风扇以修换新 自出邮费你会换吗

异地分居夫妻没感情 夫妻生活我都拒绝

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

9.9一斤妃子笑 个头不大清甜多汁

必胜客披萨搞优惠 又来买一送一了

下午茶甜品分享 抹茶天母甜甜圈

一人推一个喜欢的餐馆 甘稻粤菜田园馆

不到10元九毛九解决午餐 服务还很好

5元糖水风吹到家门口 还是自制打包

3.5元 8个柠檬还包邮 自制姜柠茶

打卡陕西风味老碗会 面条爽滑有劲

查看更多热点 >