帖子详情

我与LG相恋5年

23786228情感.婚姻.家庭

我同LG从相恋到结婚,整整经达5年时间~~~
5年时间咩都经历过,直到行到结婚呢一步~~~
谂番几年前,为左俾个surprise距,我孤身只影坐火车去深圳稳距~~就为左囤距开心!

果时两个仲好单纯~~哈哈哈
直到2008年毕业,再次见证我地最尾能走到一齐~

我地都逐步逐步大个左了~~~
年生日,距陪我开大型party,陪我过每年嘅12点!

直到2010年,我地走到婚姻,人生嘅另一个起点~

大婚之日,系我呢世女最开心嘅日子~~~

LG努力咁装扮靓仔d来接我~~~我正兴奋地等待住距嘅到来~~~

最爱呢张相,有我最好嘅姐妹系度陪伴我~~~

两个肥嘟嘟嘅人仔~努力组建一个和谐嘅家庭。。。

永远记得LG嘅笑,希望我地永远都咁开心快乐~

到左衣家,我已经系一个开始水肿嘅大肚婆了~~~希望LG可以永远咁锡我,令到我开心快乐!我地都好静心咁等候我地亲爱BB嘅到临,希望BB嘅到来,可以带俾我地另一番新天地,另一个相处之道。
我无后悔嫁俾我呢个肥肥嘅老公,我会永远珍惜我地之间嘅爱情。

全部回帖
茶花茶花沙发
希望一直幸福一去
2010/09/07回复
幸福,一直幸福!
茶花:
希望一直幸福一去
查看原文
谢谢啊~~~我会努力的~
孩她妈是我:
幸福,一直幸福!
查看原文
谢谢~~~哈哈。。。
好幸福哦,祝福楼主
lilysolilyso7楼
我地系校友丫~~^_^哈哈~~我系09年毕业嘎~~~有缘有缘~~~
董保保妈妈:
好幸福哦,祝福楼主
查看原文
谢谢。。哈哈~~~
lilyso:
我地系校友丫~~^_^哈哈~~我系09年毕业嘎~~~有缘有缘~~~
查看原文
哈哈哈~~~居然系妈妈网度撞到校友~~~你咩专业咖?
顺轩顺轩10楼
大肚子了
lilysolilyso11楼
我系法学嘎~~哈哈~~你呢?
顺轩:
大肚子了
查看原文
是啊。挺着大肚子了~~~
lilyso:
我系法学嘎~~哈哈~~你呢?
查看原文
我国贸咖。。。哈哈~~有缘啊~~~师妹仔都中意上妈妈网?
lilysolilyso14楼
系丫~~得闲都会上来睇睇嘎~~~哈哈~~我觉得你老公好眼熟,以前应该系校园见过嘎~~~真系好有缘丫~~~
哈哈。。。可能见过都唔出奇啊~~~距咁高,不过衣家见到未必认得啦。肥左好多~~~可能我地都见过添啦!!
祝幸福.

你们越来越有夫妻相....原来瘦瘦的,现在两人长得好相像啊
哈哈。。。是啊。因为他越来越胖了。我本来就是小胖妹一个~~~
幸福!愿明天依然如此美好、、、、、、
谢谢~~~
好好啊~~~~·
猜你喜欢

小朋友被猫狗抓伤之后要谨慎!正确的处理方式系咁……

东山口培正路真是拍照的好地方,给孩子拍了一集他上幼儿园的照片。

八卦下我身边的奇葩公婆

你咁样系咪有D过分啊?

37+,脚开始肿了,又期待,又惊吖

老公去世了,我要坚强活下去,比死更难受!

热点推荐

打卡冰雪城堡 炎炎夏日也能快乐玩雪

卜蜂莲花五折感恩日到了 各种打折买起

灵活就业人员参加养老险 这些权益你要知道

请神容易送神难 34岁小叔擅自入住新居

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

寻人启事!广州妈妈网喊你回家

外地生参加港澳台联考 必须报机构吗?

这样子参与孩子的学习,行吗?

队友反对我和男同事吃饭 如何劝他

婚介场所有什么特别?收费竟那么高

大家乐的特价餐很给力 还不到20蚊

逛下北方超市 山东的蔬菜到超乎想象

小尝新晋潮汕刨冰 创意冰沙食起来

查看更多热点 >