帖子详情

今日介绍一间窃以为性价比超级无敌高的鹅仔饭店,出品都有翻甘上下

26122150美食&下厨

好吧,虽然很有广告的嫌疑,但我不得不再一次为淘点点点个赞!(真系好广告啊,最近发的帖都有提及到这个软件,但真系好抵买啊,忍唔到手,哈哈~)
先嚟普及一下,淘点点每个周四的上午9:30以及下午15:00都会各有一场半价代金券的优惠,之前抢过兰桂坊的觉得好抵食,上个星期提前少少上去睇有咩笋嘢执,发现有鹅仔饭店,以前坐车经过门口就见得多(因为多分店),但就未去试过。上网搜了一下评价,发现出品属于中上水平,最重要系人均消费抵食,于是就胆粗粗买了200元代金券(实付100元)
全部回帖
头像系大半年前的。
比较年轻生个仔,3张嘢啦!人老心不老哇。
...
哇,真系睇唔出啊!我觉得我个样仲老过你,你好后生啊睇起身,真好!
2014/11/13回复
头像系大半年前的。
比较年轻生个仔,3张嘢啦!人老心不老哇。
...
不过一般中意食嘢的人都比较童真,哈哈
请问楼主,淘点点的半价代金劵在哪位置,我上这个网没看到
要先用手机下载淘点点的APP,然后上面转的几张Banner图会看到有活动的,但一般都是周四才会有半价券抢
郭小敏0929:
哇,真系睇唔出啊!我觉得我个样仲老过你,你好后生啊睇起身,真好!
查看原文
打扮下就得架啦!你都可以架,亲!
打扮下就得架啦!你都可以架,亲!
我唔识化妆啊,哈哈,宜家生完BB已经名副其实师奶一名了~
2014/11/14回复
郭小敏0929:
我唔识化妆啊,哈哈,宜家生完BB已经名副其实师奶一名了~
查看原文
我都好小化妆的,最多都系画下眉,查下防晒甘就返工了!
我都好小化妆的,最多都系画下眉,查下防晒甘就返工了!
你天生丽质啊哈哈~
郭小敏0929:
[图片]既然系专门食鹅的,嚟到又点可以唔点翻一份烧鹅试试呢~原来鹅仔饭店同鹅公村系同一个老细,所以对鹅的期待感更高了。如果话叉烧包已经系diku价,甘烧鹅例牌就更加系“吉穿diku价”了~一份例牌,有埋鹅比,先卖28蚊!仲要出品唔差啵,最外面的鹅皮薄薄的,好脆,一咬落去,“啵”一声喷晒D油出嚟,好鬼正!唯一唔够好的系皮上面的鹅毛去除得唔够干净,有碍观感。[图片][图片]比个特写,大家感受一下下面的鹅油有几肥美,送饭一流。
查看原文
好想吃啊
2014/11/15回复
留口水,好好吃的样子
2014/11/15回复
704lili704lili11楼
这周留意一下淘点点先
2014/11/17回复
流口水
geochowgeochow13楼
甘可能我今次去比较好彩啊,哈哈,遇啱个厨师心情好
有次亲戚摆3围~台台碟烧鹅都唔同味唔同口感的~~
有次亲戚摆3围~台台碟烧鹅都唔同味唔同口感的~~
甘诡异啊,系咪呢间分店啊?
geochowgeochow15楼
甘诡异啊,系咪呢间分店啊?
唔系,中山七果间~~~旁边康王路果间更奇葩~服务差到鬼咁,无论点菜埋单一律揾唔到人~~加水更加揾唔到服务员~~d出品唔好提了,我觉得系最差嘅。
唔系,中山七果间~~~旁边康王路果间更奇葩~服务差到鬼咁,无论点菜埋单一律揾唔到人~~加水更加揾唔到服务员 ...
系,我都觉得距地的服务唔多好,菜牌系用扔的,至今都有阴影啊
2014/11/18回复
LamLam17楼
20蚊的五柳炸蛋够佢赚啦,不过要自己整都寄考功夫嘅。回味下先
20蚊的五柳炸蛋够佢赚啦,不过要自己整都寄考功夫嘅。回味下先
哈哈,系屋企自己都可以整啊,五柳市场有得卖
geochowgeochow19楼
按咁讲法青菜最赚~~而且唔洗考功夫。。
但是这家店好难吃啊,价格便宜,服务差,还要收服务费,环境也很差,不区分吸烟区和非吸烟区。
2014/11/19回复
猜你喜欢

如果你仲去排队食摩打饭堂,你就out了!因为呢间野掂过摩打多多声啦!

风信子南沙免税店闲逛

68所谓的打折!!!

【2014妈网最抵食】68元享神级自助餐、24元叹周末早茶、65元四个餸...百元食饭不是梦!

黄沙海鲜外的另一个好选择

女女疑似有手足口病,今日复诊话唔系,但我仲系担心!

热点推荐

带病出游澳大利亚!附通关注意事项

盒马儿童节礼物上新!大人看了也心动

深深的无力感 LG七年无工作靠我养家

黄埔古港City Walk 旧地重游有意外惊喜!

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

寻人启事!广州妈妈网喊你回家

灵活就业人员参加养老保险,这些权益你要知

开工前必做!装修报备要准备什么

传统中医学的魅力 扎了6针调养身体

越秀区三个新楼盘10万一方值得买吗

急需助理帮忙

假期弯道超车约起

阅见天下,书香邮扬

查看更多热点 >