帖子详情

今日介绍一间窃以为性价比超级无敌高的鹅仔饭店,出品都有翻甘上下

25889150美食&下厨

全部回帖
头像系大半年前的。
比较年轻生个仔,3张嘢啦!人老心不老哇。
...
不过一般中意食嘢的人都比较童真,哈哈
2014/11/13回复
请问楼主,淘点点的半价代金劵在哪位置,我上这个网没看到
要先用手机下载淘点点的APP,然后上面转的几张Banner图会看到有活动的,但一般都是周四才会有半价券抢
JocewongJocewong123楼
郭小敏0929:
哇,真系睇唔出啊!我觉得我个样仲老过你,你好后生啊睇起身,真好!
查看原文
打扮下就得架啦!你都可以架,亲!
打扮下就得架啦!你都可以架,亲!
我唔识化妆啊,哈哈,宜家生完BB已经名副其实师奶一名了~
2014/11/14回复
JocewongJocewong125楼
郭小敏0929:
我唔识化妆啊,哈哈,宜家生完BB已经名副其实师奶一名了~
查看原文
我都好小化妆的,最多都系画下眉,查下防晒甘就返工了!
我都好小化妆的,最多都系画下眉,查下防晒甘就返工了!
你天生丽质啊哈哈~
郭小敏0929:
[图片]既然系专门食鹅的,嚟到又点可以唔点翻一份烧鹅试试呢~原来鹅仔饭店同鹅公村系同一个老细,所以对鹅的期待感更高了。如果话叉烧包已经系diku价,甘烧鹅例牌就更加系“吉穿diku价”了~一份例牌,有埋鹅比,先卖28蚊!仲要出品唔差啵,最外面的鹅皮薄薄的,好脆,一咬落去,“啵”一声喷晒D油出嚟,好鬼正!唯一唔够好的系皮上面的鹅毛去除得唔够干净,有碍观感。[图片][图片]比个特写,大家感受一下下面的鹅油有几肥美,送饭一流。
查看原文
好想吃啊
2014/11/15回复
留口水,好好吃的样子
2014/11/15回复
704lili704lili129楼
这周留意一下淘点点先
2014/11/17回复
流口水
geochowgeochow131楼
甘可能我今次去比较好彩啊,哈哈,遇啱个厨师心情好
有次亲戚摆3围~台台碟烧鹅都唔同味唔同口感的~~
有次亲戚摆3围~台台碟烧鹅都唔同味唔同口感的~~
甘诡异啊,系咪呢间分店啊?
geochowgeochow133楼
甘诡异啊,系咪呢间分店啊?
唔系,中山七果间~~~旁边康王路果间更奇葩~服务差到鬼咁,无论点菜埋单一律揾唔到人~~加水更加揾唔到服务员~~d出品唔好提了,我觉得系最差嘅。
唔系,中山七果间~~~旁边康王路果间更奇葩~服务差到鬼咁,无论点菜埋单一律揾唔到人~~加水更加揾唔到服务员 ...
系,我都觉得距地的服务唔多好,菜牌系用扔的,至今都有阴影啊
2014/11/18回复
LamLam135楼
20蚊的五柳炸蛋够佢赚啦,不过要自己整都寄考功夫嘅。回味下先
20蚊的五柳炸蛋够佢赚啦,不过要自己整都寄考功夫嘅。回味下先
哈哈,系屋企自己都可以整啊,五柳市场有得卖
geochowgeochow137楼
按咁讲法青菜最赚~~而且唔洗考功夫。。
但是这家店好难吃啊,价格便宜,服务差,还要收服务费,环境也很差,不区分吸烟区和非吸烟区。
2014/11/19回复
但是这家店好难吃啊,价格便宜,服务差,还要收服务费,环境也很差,不区分吸烟区和非吸烟区。 ...
可能每间分店出品有点不同吧,我觉得我去的中山四路分店出品还可以,起码这个价格我觉得十分超值的,哈哈
郭小敏0929:
可能每间分店出品有点不同吧,我觉得我去的中山四路分店出品还可以,起码这个价格我觉得十分超值的,哈哈
查看原文
我去的是中山七路的。不过人还挺多的。
猜你喜欢

如果你仲去排队食摩打饭堂,你就out了!因为呢间野掂过摩打多多声啦!

风信子南沙免税店闲逛

68所谓的打折!!!

【2014妈网最抵食】68元享神级自助餐、24元叹周末早茶、65元四个餸...百元食饭不是梦!

黄沙海鲜外的另一个好选择

女女疑似有手足口病,今日复诊话唔系,但我仲系担心!

热点推荐

班尼路曾经在旺地 现已都沦为折扣店

打卡新晋网红店 渣马角文创生活馆

娃对班主任有意见 成绩下滑严重点算好

男孩子的天堂!正佳广场奥特曼卡游店

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

家常蚕豆咸肉焖春笋 混在一起就是鲜

华润万家雪糕大促销 10蚊就有一大盒

打卡走婚桥 感受摩梭人的古老浪漫

打卡藏在广州塔旁的咖啡厅 拍照很出片

广州京东MALL试业啦 价格偏贵一些

【老头Vivi】约上闺蜜一起去学唱歌真假音切

老妈70岁大寿 8桌一万三分量足好抵吃

谁说今年服装行情不好?

查看更多热点 >