帖子详情

已成事,借贴祝福大家!

49438357情感.婚姻.家庭

全部回帖
小尤MM小尤MM141楼
同样79年,其他条件都符合,LZ介意吗?哈哈
2010/03/13回复
weishundiweishundi142楼
我表妹85年嘎,广州人,大专学历,现从事财务会计工作,5知得5得呢?
2010/03/16回复
肥C肥C143楼
支持下啦
2010/03/17回复
doremihedoremihe144楼
都几好啊,不怕稳唔到好女仔。
广州既飘过,不过我唔系靓女
leng1984leng1984146楼
点解我系度发五到新帖嘅,借呢个地方离发发。我表妹,广州人,23岁,本科,宜家系律所做紧,160cm,46kg,有兴趣可以加距QQ,或者系站内短我。

2010/03/18回复
Ann_duAnn_du147楼
睇落你要求唔低啵,我姑奶女儿因她工作太忙了,现年25岁多D,人品、学历、相貌都很好的,发个QQ号来吧。睇睇大家有无缘?
2010/03/19回复
moeleemoelee148楼
哈哈,距应该唔难搵啊。可惜我系81年啊!
2010/03/19回复
312627058312627058149楼
我喺超普通女仔一名,唔喺咁啱你噶要求,哈哈

拿分,..幫你頂下
2010/03/22回复
312627058312627058150楼

帮你顶下贴啦。。。有个朋友仲谂住可以介绍下,原来睇返你嘅贴要求咁高,哈哈,而且仲要细你咁多同埋要广州本人嘅女仔呀,真喺帮你唔到
doremihedoremihe151楼
但是我觉得你讲呢D女仔周街都是哦,唔是好高姐。
coral4coral4152楼
都系帮手,加油啦~~
2010/03/23回复
可是我不是广州人,没机会!
2010/03/27回复
帮我师姐找LG

梅州人,82年,162高,标准身材。
广州本科毕业。目前从事外贸行业,工作稳定。
性格温柔娴熟,为人人心。

如有意者请站内短,谢谢。
2010/03/30回复
jnjhxwcgjnjhxwcg155楼
帮顶
2010/04/04回复
饭煲饭煲156楼
其实合眼缘,相处舒服就得咯`````````如果稳到一个岩条件既,但你同距相处五到既,难道你都要同距过一生啊?你太注重外在喇,你E种人到头来会错失好多好女仔啊!
   而且我感觉你应该其实为人腼腆,怕相害人也怕人地相害自己。如果你可以改一改甘样既性格,你早就做左老豆喇``````````哈哈~~~~~!
2010/04/05回复
点认识到你弟弟呢?
cmcccmcc158楼
孝顺没什么的,重要看你有多少$ 景
顶一下
猜你喜欢

谢谢大家,已解决

业主放租,已租封贴

已确认,删贴!!!!!!!!!!!!!!!

(封贴)已收到包裹

已出,删贴

感谢大家参与

热点推荐

谁说今年服装行情不好?沙河出货量堆成山

定了!广州这条村,生三孩奖3万元

广东佛山小九寨沟还瀑布!负离子爆满

累趴的潮宠展!任玩猫狗还中了3斤狗粮

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

电影《九龙城寨之围城》 强烈推荐大家去看

小区的石墩好有爱呦

有没有增城居住,天河或越秀工作的人

闲庭散步遇见美丽烟花

话说姐化妆后

定期来一场大自然的疗愈

职场

这两天万事皆可赖地磁暴

查看更多热点 >