帖子详情

点解我一直都揾唔到适合嘅女仔结婚?

1090461000情感.婚姻.家庭

全部回帖
我都有个表妹广州人,华农本科毕业,党员,可惜29了
依家高学历嘅人都会比较迟结婚嘅
2014/07/04回复
第三张相左边的女仔有D眼熟。
话时话先27岁急咩即,你都话5会随便稳个人结婚,但自已又甘心急,自相矛盾。
...
嗰个系我师妹,潮汕人,唔知系咪你所讲嗰个呢
撸主,听你自己介绍条件都吾糸好差者...糸未猿粪未到 我有位同事条件同你差吾多 不过158左 ...
唔系,我搞技术,消防系统方面嘅。多谢你热心帮忙
你住兴华噶      边头   燕塘果边?
你系咪撞见过我啊?
相片看不错不错的帅锅
多谢,过奖啦。
身边有未婚做高中老师同学,收入和你相当,本地人,可惜年纪比你大,不知你介意无? ...
多谢你热心帮忙。唔介意,识多个朋友都系一件好事。
TK_Sweeky琦:

那么好的条件没有老婆
查看原文
条件唔算好,一般家庭,一般人。
=======================================================================
花咗一日时间嚟回复晒咁多热心街坊网友嘅帮忙。真系衷心多谢佢地!
可能会有漏咗,麻烦再私信下我。我都好努力咁揾个适合自己嘅对象。

仲有我发现有几个网友懒热心咁做咗我个代言人。首先我哋素未谋面,同你无冤无仇,惗唔明白点解你要诬蔑我。希望几位网友可以到此为止。多谢合作!
坚强坚强949楼
坚强:
我有合适对象介绍哦,89年的,本地人,比个Q来
查看原文
好,比我
2014/07/05回复
五信系真既……
该信息来自[广妈Android客户端]
点解?乜好估唔到咩?
幸运小天使520:
你住兴华噶      边头   燕塘果边?
查看原文
无啊    估噶姐  我之前都系住果头   不过你张贴话咩屋企出租又咩   五多明
fcukyoufcukyou953楼
仲注明话唔会有婆媳问题。
哩D有得包的咩?在商言商,边个卖嘢会话自己D嘢差嘎。明显佢就根本唔明白婆媳问题有可能会几严重,无知最可怕啊!更可怕的系佢自己唔知自己无知
monica8262008:
为什么一定要会粤语?你不会说普通话吗?广州太多外来的好女孩,你就少了好多机会咯,呵呵。
查看原文
呵呵,你这心态,难怪......
fcukyou:
哩D有得包的咩?在商言商,边个卖嘢会话自己D嘢差嘎。明显佢就根本唔明白婆媳问题有可能会几严重,无知最可怕啊!更可怕的系佢自己唔知自己无知
查看原文
我也觉得他有点这个问题。
83708370956楼
楼主我撑你,把表妹的Q给我
楼主我撑你,把表妹的Q给我
好啊,多谢先,你热心帮忙。私我吖
HannaxHannax958楼
Hannax:
哇,靓仔哥哥,你甘样一发,大把靓女妞妞想认识你啦,仲洗慌无女朋友,到时慢慢稳个真的适合自己噶,"十卜你“
查看原文
介意女方比你大2岁吗?
may_532may_532959楼
居然爬完楼了。楼主条件过得去,但一句同住已经吓怕女了,因为即使现在愿意同住,但万一婚后出现婆媳关系,想分开住都不行,现在真的很多因为婆媳关系而离婚的案例。此外,你觉得你妈好人,并不代表你妈会对媳妇好。你提出的所有条件我 全部都符合,而且我是单身,但我一定不会拣你咯,不是因为你无车无楼,也不是你是闷骚男,而是你内在有问题…好好反省吧
该回复来自[广州妈妈iPhone客户端]
2014/07/06回复
艾伦al艾伦al960楼
先27,仲后生
2014/07/06回复
猜你喜欢

2016年要做的一件事找个人结婚

【2014小学报名我直播】调皮仔报名记

结婚十年了,该买点什么送给另一半?我是男,老公,想送老婆!

生孩子证件,是先办围产卡还是准生证啊,还是要先建档呢?

求助!!!胎儿比实际孕期小两周!!什么方法可以长胎啊?

预测性别公式PK清宫表!!!!!有兴趣的MM进来看看!我照了BC,准!!是女女~~

热点推荐

吃了哑巴亏!苹果手机售后维修无门

00后的动手能力堪忧 电器小问题直接换新

游呼伦贝尔大草原 南方人感受蒙古风情

央行官宣 存量房贷利率将下调50BP

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

2024年装修交流群 杜绝踩坑等你加入

遛娃宝藏小岛生物岛 骑行看日落爽歪歪

海珠湖的那片花海开了

早八晚五如何备晚餐?卤牛肉嘎嘎方便

又来打卡大榕树下 招牌碌鹅好入味

去图书馆参加活动

腱鞘炎还要分类别治疗 我太难了

萨亚莉价格亲民 但菜量严重缩水

查看更多热点 >