帖子详情

每日更新警长住家菜

3808251550美食&下厨

全部回帖
蓝色旋律368:
楼主家里有小朋友装修厨房不怕味道大吗,
查看原文
7尽量通风吧,白天孩子上学不在家还好。。。只能希望科勒的用料能环保一点。
2012/12/18回复
鱼头汤鱼头汤642楼
胡迪警长:
7尽量通风吧,白天孩子上学不在家还好。。。只能希望科勒的用料能环保一点。
查看原文
装修个厨房预算几多啊?几时上贴看下进度?
2012/12/20回复
看着就流口水
份量好像很少呀,色香味全呀。
爱文玲爱文玲645楼
今日冬至,唔知警长今晚食乜呢5
2012/12/21回复
爱文玲:
今日冬至,唔知警长今晚食乜呢5
查看原文
v69警长出去益出面既食肆喇。。。。。冬至快乐吖各位妈友!
2012/12/21回复
3试下蒸蛋先...
2012/12/29回复
好肥的蟹子啊!
2012/12/29回复
警长,已经过了元旦了,要恢复更新了,不能偷懒了~~~
2013/01/02回复
大头天使:
警长,已经过了元旦了,要恢复更新了,不能偷懒了~~~
查看原文
v69橱柜公司漏左2个橱柜灯拉蓝俾我,听日3号早上先过黎继续安装,我都好想快d煮饭吃。。
真是有心人啊,每道菜都那么精致.
allintorallintor652楼
警长的厨房好了没?
2013/01/04回复
我今日终于搞掂左我既厨房,听日再收拾下又正式要煮饭啦!即刻去片俾大家睇睇我既新厨房仔

比以前细左窄左。。。不过好用左

科勒既金属件质量好好

好满意橱柜灯

上下都可以照晒,如果上吊柜层板都系玻璃就好啦,上面都光埋

所有汤料归位。。

煤气炉下改成2个大柜桶,拉出黎就可以罗煲同锅

科勒洗菜池带刀架同垃圾盒,帮我省唔少台面位

仲送埋一套刀具剪刀隔水篮

出左工期拖沓,科勒系今次厨房整改中我觉得都好满意喇

每套橱柜既身份证

好开心,又要开始煮饭喇!
2013/01/05回复
鱼头汤鱼头汤654楼
垃圾盒在哪啊?
鱼头汤鱼头汤655楼
胡迪警长:
我今日终于搞掂左我既厨房,听日再收拾下又正式要煮饭啦!即刻去片俾大家睇睇我既新厨房仔比以前细左窄左。。。不过好用左科勒既金属件质量好好好满意橱柜灯上下都可以照晒,如果上吊柜层板都系玻璃就好啦,上面都光埋所有汤料归位。。煤气炉下改成2个大柜桶,拉出黎就可以罗煲同锅科勒洗菜池带刀架同垃圾盒,帮我省唔少台面位仲送埋一套刀具剪刀隔水篮出左工期拖沓,科勒系今次厨房整改中我觉得都好满意喇每套橱柜既身份证好开心,又要开始煮饭喇!
查看原文
我地都好开心。又有靓菜式睇了。等到颈都长了。
RYANTANRYANTAN656楼
哇,见到鸟~~~~见到鸟~~~~~

快快煮番餐先啦~~~我仲要偷师架~~~~
2013/01/06回复
RYANTAN:
哇,见到鸟~~~~见到鸟~~~~~快快煮番餐先啦~~~我仲要偷师架~~~~
查看原文
你睇你几叻。。。俾你稳到啦!得啦,我听日就扑去买菜。病左几日,宜家仲系失声,好似哑既甘。。。大家都话屋企未试过甘清净。
RYANTANRYANTAN658楼
RYANTAN:

你睇你几叻。。。俾你稳到啦!得啦,我听日就扑去买菜。病左几日,宜家仲系失声, ...
查看原文
去药房买D胖大海冲水来饮啦~~~对喉咙好啊,~~
liu_ljyliu_ljy659楼
好靓的厨房!羡慕吖!
洗唔洗甘整齐吖!!!
鱼头汤鱼头汤660楼
咦!无整烤箱啊?
2013/01/07回复
猜你喜欢

【MYTOMMY】想吃美味烧排骨何需舍近求远 大厨私人订制 YUMMY YUMMY!

【今晚食乜餸】橙妈家常菜!欢迎品尝......

中秋家宴我下厨,轻松奉上九大簋。有详细的做法啊~~

太古汇翠园姊妹店美心阁开张啦!

(完整篇)分享人民中市妇幼的无痛分娩生产记

5食5知道 水蛇粥&顺德菜 任你点

热点推荐

越秀公园重温儿童时光 70蚊游乐园亲子套票

从化星溪亲子徒步 10公里全程花了4个钟

超好逛佛山网红书店 地铁直达美术展免费看

乐祈农庄钓鱼钓虾喂兔仔 还能摘嘉宝果

2024广州孕妈妈交流群 欢迎扫码入群!

#五一宝藏时光记#5月3日畅游白鹅潭艺术中心

美味家常菜 潮州芹菜炒鸡杂火腿片

麦当劳薅咖啡羊毛 不到8蚊有一份

#五一宝藏时光记#5月1日情迷泸沽湖之蓝花楹

宠物友好设计看这一篇之猫猫篇

精装房换地板 哪种方案更方便省钱

有苦难言!说了怕老师会“区别”对待孩子。

泸沽湖跟团游 晚餐又唱又跳好隆重

查看更多热点 >